Zaletio se autom na policajce u Međimurju: Uhitili su Gruzijca

11.04.2019. 11:21:39

Kako bi izbjegao nalet auta, policajac je morao skočiti u stranu. Gruzijac je potom zaustavio auto, a onda pokušao nastaviti vožnju. Policajci su morali upotrijebiti sredstva prisile
U srijedu oko 1 sat u noći, na križanju cesta Trnovec, Gornji Hrašćan i Macinec, dvojica su policajaca svjetlećom stop tablicom pokušali zaustaviti vozilo bugarskih registracija koje je naišlo iz Macinca. Iako je došao na križanje označeno znakom "Stop", vozač se nije zaustavio. Štoviše, ubrzao je vožnju prema policijskom službenom vozilu i policajcu. Policajac je bio prisiljen skočiti u stranu, kako bi izbjegao vozilo koje je prošlo kroz križanje, a potom se zaustavilo. Vozač je međutim i dalje pokušavao nastaviti vožnju pa su policajci morali upotrijebiti sredstva prisile, te su ga uhitili. Utvrdili su da je riječ o 25-godišnjem državljaninu Gruzije, te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava za napad na službenu osobu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.