Zanimljive poruke na opravi Predsjednice u Beogradu – otkrili smo što piše

23.06.2017. 18:20:13

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u Beograd, gdje će nazočiti svečanosti inauguracije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsjednica je u Beograd stigla elegantno izgledajući, na sakou njenih rukama na glagoljici piše “ljubav”, a oprava je djelo hrvatske modne dizajnerice. Odgovorima na nekoliko pitanja, koji nisu nimalo kurtozani ni svečarski, Predsjednica je zbunila je srbijanske novinare.
Grabar Kitarović je rekla i da odnosi s bivšim predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem nisu bili na očekivanom razini, a posebno mu je zamjerila što je na sastanku Brdo-Brijuni u Sarajevu pred svjedocima izjavio da je zapadna granica Srbije Virovitica-Karlovac- Karlobag. “S nekim tko ne priznaje BiH i pola Hrvatske ja ne mogu razgovarati”, rekla je Grabar Kitarović. Kada je Vučić preuzeo dužnost predsjednika Srbije, Grabar Kitarović je izjavila da u njemu “napokon” ima pravog sugovornika za iskrene i otvorene razgovore.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.