Zašto ne mogu, bre, srpske čokolade u hrvatske vrtiće!?

11.12.2016. 18:17:56

Kao što sam kazao uoči 19.11.2016 na kupovanje svijeća koje su stizale iz Srbije, te na paljenje na grobovima hrvatskih Heroja, moram naglasiti da se ovaj negativni trend nastavio  te se uspinje do banskih dvora, i do same predsjednice K.G.Kitarović. Je li ovo bešćutnost, a po meni jeste, ili je samo promiđžbena kampanja, da se pridobije koji komunistički glas ili potpora ponovnom stvaranju Jugoslavije, meni je sasvim jasno. Onaj tko ne može iščitati o čemu se radi, neka par puta pročita, tekst o SPC i njihovim velikim “crnomagijskim obredima” koji ODUVIJEK, su prisutni kod nas u Hrvatskoj, ali premalo se o tome priča i piše. Sjetimo se pokolja, 12 redarstvenika u Borovo selu, i neprocesuiranja krvoloka i učesnika tog pokolja. Sjetimo se Vukovara, i pokolja na Ovčari, kao i Škabrnje. Sjetimo se Herceg Bosne i zuluma muslimanskog kao i četničkog…ovo je vrlo opasna tvar, i sekvenca, koja govori jasno i glasno, i na trenutak bolno vrišti iz bolnog grla. Zbog ćiriličnih ploča se ide u zatvor, a zbog provokacija državnog vrha, vjerovatno će slijediti, nekakav orden iz drugog kuta kao npr: Orden Kneza Danila za uskogrudnu suradnju, sa SANU 2! Nadalje. Ovaj znak pažnje K.G.Kitarović, ma koliko izgledao smišljen, tako i nadalje nagovještava i progon Branitelja i Domoljuba. Jer na koncu “tko sa vragom tikve sadi, o glavu mu se obija”. Takav ne može poljoprivrednikom postati, jer od vraga ništa dobro nije izašlo, na dnevno svjetlo. Možemo očekivati i dalje progon Branitelja i Domoljuba, progon HOS-ovaca. Damir Markuš je tek prvi, kojeg javno proganjaju. Ali se trebamo sjetiti i gen. Željka Glasnovića i Stiva Culeja, te mnogih drugih (oko više desetaka tisuća Dragovoljaca i Branitelja, koji su na popisu) i koji se danas maltretiraju, a sutra će već uz pomoć Josipa Klemma dospijeti u zatvore, srpske u Beogradu i drugim kaznionicama, tako i u hrvatske-čitaj u produžetku: neojugoslovenske. Doći će jednom i dan, i na obzoru se pojaviti sunce, a sve tajne javne na koje danas šutimo, a otvorenih očiju vidimo, i što je najgore TOLERIRAMO, da bi NJIMA bilo bolje, osudit će mo, a krivce pohvatati, i spremiti na mjesta koja su nama namjenjena bila. Proganjani smo bili i prije, a proganjani smo i danas, a proganjat će nas i sutra. Do smrti, jer im život nije drag niti potrebit bio. Hrvatski naravno… Pogotovo komunistima i partizanima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.