ZAŠTO SE RATOVI VODE ???

29.06.2022. 11:44:00

Ratove uvijek započinju usijane političke glave koje velike apetite imaju jer, što god imali uvijek im je malo pa i tuđe teritorije žele prisvojiti ne mareći za žrtve svog naroda
pa da će mariti za žrtve zemlje koju napadaju !!!

To su osobe bolesnih umova i megalomanskih apetita a koje je prljava politika visoko plasirala pa sebi uzimaju za pravo kako druge ljude mogu i smiju napadati i ubijati a pogotovo one koji svoju zemlju od njihovih bolesnih umova brane iako ni civile ne štede dapače !!!

Oni im ga dođu kao poslastica što smo nažalost i u svojoj zemlji 90-tih na djelu od srbočetničke agresije gledali !!!

Međutim, kad bi u tim osvajačkim ratovima političari, njihova dijeca i njihove obitelji ginuli ratovi se nikada ne bi ni vodili !!!

Jer, osvajačke ratove isključivo kukavice započinju i vode ali sa sigurne udaljenosti jer imaju svoju vojsku koja za njih gine !!!

Međutim, kad bi vojnici tim bolesnim umovima poslušnost otkazali jer ne žele osvajački rat voditi već su vojska koja mora biti spremna ako njih neko napadne da se mogu braniti tada se ratovi ne bi ni vodili !!!

Jer, političari sa svojim megalomanskim apetitima i bolesnim umovima nisu spremni za svoj narod i za svoju zemlju ginuti a životi njihovih vojnika ih ne zanimaju u protivnom, ratove nikada ne bi ni započinjali !!!

Pa tako, vojska koja nije napadnuta naredbe bolesnih umova sluša i oni daleko od svojih domova ginu samo zato kako bi tuđe prisvojili i kako bi bolesne umove svojih nadređenih zadovoljili !!!

I za kraj, poanta ovog teksta je; nikad tuđe ne otimajte kako bi bolesnim apetitima udovoljili već živote svih nevinih ljudi pa tako i svoje živote od bolesnih umova sačuvajte !!!

A političari željni akcije neka u ringu svoje snage odmjere a ne preko nedužne vojske koja zbog tih budala gine !!! 

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.