Završena drama u Novom Zagrebu koja je preplašila građane: Pogledajte snimku privođenja osumnjičenog

25.05.2018. 14:30:27

Zagrebačka policija zaprimila je u petak ujutro nekoliko dojava da se u Šišićevoj ulici u Novom Zagrebu čuje pucnjava. Nešto prije 14 sati priveli su osumnjičenog muškarca. Policija je privela muškarca osumnjičenog za pucnjavu u Novom Zagrebu. "Obavještavamo vas da se osoba koja se dovodi u vezu s događajem u Novom Zagrebu dovodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Tijekom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i nema dojava o oštećenjima imovine", priopćili su iz policije. Ranije su iz policije poručili kako su zaprimili nekoliko dojava da se u Šišićevoj ulici čuje pucnjava nakon čega su policijski dužnosnici odmah upućeni na mjesto dojave kako bi utvrdili što se dogodilo i točnu lokaciju s koje su se čuli pucnjevi. [video width="720" height="400" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Rafali-u-Novom-Zagrebu-preplašili-građane-Policija-privela-o.mp4"][/video]

Pregledavali stan po stan

Navodna pucnjava dogodila se između 10:30 i 11 sati u Šišićevoj ulici, a na teren je izašla i specijalna policija. Prema neslužbenim informacijama, pregledavali su stan po stan kako bi utvrdili tko je pucao s jednog od prozora. Pucnjevi su navodno ispaljeni u smjeru dječjeg vrtića koji se nalazi u blizini, a djeca su nakon toga zatvorena u zgradu. U jednom trenutnu specijalci su bili na svakom ulazu od kućnog broja 14 do 20. Interventna policija u ulaz broj 18 ušla je oko 13:30 s opremom za razvaljivanje vrata. Jutrošnja događanja uznemirila su i preplašila stanovnike novozagrebačkog naselja. U objavi na Facebook grupi Zakaj volim Zagreb jedan od građana napisao je kako je bila "rafalna paljba". "Čula se jako", stoji u objavi, dok u drugoj piše: "Čulo se dva puta u razmaku od par minuta".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.