Završena humanitarna akcija HVIDR-e Jug Čakovec „Međimurje za svoje branitelje“

23.12.2018. 20:14:34

Danas 15.12.2018.godine završila je humanitarna akcija koju je pokrenula HVIDR-a Jug Čakovec. Akcija je počela 15.11.2018. i s današnjim danom je završena. Ovom akcijom pomažemo Međimurskim braniteljima koji su u potrebi, koji primaju zajamčenu novčanu naknadu do iznosa od 1300 kuna. U suradnji sa Odjelom skrbi i gospodinom Franjom Kovačićem, spremili smo 70-tak paketa koje smo već danas počeli prevoziti braniteljima. Ovu našu humanitarnu akciju podržali su II OŠ Čakovec, OŠ Sveti Juraj na Bregu, OŠ Mala Subotica, OŠ Orehovica, Srednja Škola Čakovec, obitelj Zvonarek iz Čakovca,obitelj Zver na prijevozu robe,obitelj Đure Bela na ustupljenom skladišnom prostoru na mjesec dana. Svima koji su pomogli da ova humanitarna akcija uspije od srca ae zahvaljujemo. Posebna zahvala obitelji Bel koji su nas počastili danas prilikom pakiranja paketa. Hvala HRT-u i Srce Tv, te  svim portalima koji prate rad i aktivnosti naše udruge. (HVIDR-a Jug Čakovec, foto: A. Jurak)    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.