Zbog četničkih provokacija u Vukovaru treba goniti Pupovca, Stanimirovića, Mesića i Pusića!

18.08.2013. 08:32:28

Koprivnička Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.)  za srpske provokacije na Europskom prvenstvu juniorki u košarci koje se dogodilo u Vukovaru, kad su navijači uz "Marš na Drinu" vikali "Ovo je Srbija", "Kosovo je srce Srbije" i slično, te kad su na hrvatskoj zastavi na ćirilici ispisali Vukovar, smatra da su jedni od glavnih krivaca za ovaj teški incidenti Milorad Pupovac,  dr. Jovan Stanimirović, Zoran Pusić, Stjepan Mesić i svi ostali koji neprestano, ali neprestano ističu da se još ni danas "ne zna" tko je bio agresor na Republiku Hrvatsku, koji traže ratne i ine zločince isključivo među Hrvatima, koji omalovažavaju Vojno-redarstvene akcije Bljesak i Oluju, koji pravi budale od hrvatskih branitelja, a poglavito od onih koji su dali svoje živote za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, koji neprestano blate hrvatske generale, a poglavito predsjednika Tuđmana i Gojka Šuška, i koji naposljetku po svoja mišljenja svakodnevno odlaze u Beograd.

Za to su krivi i oni, prije svih Stjepan Mesić, koji ne prepuštaju ni jednu partizansku obljetnicu na kojima se ori "Jugoslavijo, Jugoslavijo", gdje se nose jugoslavenske zastave i kape na kojima je crvena zvijezda petokraka, isto onakva kakvu su nosili četnici u vrijeme hrvatskog Domovinskog rata u Vukovaru, Škabrnji i drugdje.

Vukovar je simbol hrvatskog Domovinskog rata, u tom gradu nakon srpskih hordi krajem 1991. nije ostala ni jedna kuća (osim srpskih) čitava, tamo je pobijen veliki broj nevinih Hrvata, a na tisuće su kao životinje otjerani u srpske koncentracijske logore, pretežno u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

Pupovac, Stanimirović i slični, uz prešutnu pomoć onih koji trenutačno vode državu, čak i javno, bez srama neprestano potiču Srbe koji su Hrvatsku izabrali za svoju domovinu da se bune, da provociraju, jer "nitko im ništa ne može". Stoga te ljude treba kazneno goniti, a ako im se ne sviđa u Hrvatskoj, a očito ne, onda neka odu tamo gdje su i njihovi zemljaci, jer toga je – dosta. Eto, nema nekog i najmanjeg incidenta kad su u pitanju Srbi da se Pupovac, Stanimirović, Pusić, Mesić i slični ne javljaju, da ne protestiraju, a sada? Sada šute, prave se kao da se to njih ne tiče. No, možete li zamisliti kako bi se ti ljudi pjenili da se na ovakvim manifestacijama tako ili slično ponašaju Hrvati? U Čavogalavama je ove godine, na Dan domovinske zahvalnosti bilo oko 150.000 ljudi, pa su ti i takvi odmah digli dreku jer su na nekim štandovima našli nekoliko upaljača sa slovom u, pa je i to jedan od razloga što naš predsjednik države ne želi u Čavoglave, među Hrvate(sic!).

Vukovar treba i mora, barem za Hrvate, ostati sveti grad, u njemu se nikada ne bi smjele događati ovakve i slične provokacije, a one koji su vikali "Ovo je Srbija" i slično treba procesuirati, pa i pretražiti kuće nemaju li sakrivenog oružja. Naime, ako su mogli pjevaču Thompsonu koji pjeva domoljubne pjesme pretraživati kuću u potrazi za oružjem, za što se to ne čini i prema onima koji se usred Vukovara ne srame vikati da su četnici i da je Hrvatska-Srbija.

Ali, prije svega treba kazneno goniti Pupovca, Stanimirovića, Mesića i Pusića, jer oni su u ovom slučaju oni koji su "postavili balvane", i od kojih sve zlo kreće!

napisao - Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91)

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.