Zbog podrške referendumu nakon Thompsona, Štimca, Blanke Vlašić medijske lopine razapele i Darija Šimića

26.11.2013. 10:34:46

simicvideo

Režimski mediji ne podržavaju referendum o braku to je već postala notorna činjenica, uostalom, to je njihovo pravo, međutim, ti isti mediji brutalno napadaju one koji će na referendumu o braku odlučiti zaokružiti potvrdan odgovor, svi koji se nađu na pogrešnoj strani takvih medija stradavaju. Budu izvrgnuti ruglu ili brutalnim medijskim podmetanjima, i to od strane nepismenih novinara s jedva završenom srednjom školom, kao što je glavna vedeta Jutarnjeg lista Davor Butković. Sramota hrvatskog novinarstva posljednjih dana umislila je da je glavom i bradom budući profesor fizike, nažalost, još uvijek se ne liječi, no, pustimo neobrazovane novinare, vratimo se ideološkim medijima, gladnim novca hrvatskih građana. Svi 'poznati Hrvati' koji su odlučili dati podršku građanskoj inicijativi 'U ime obitelji' našli su se na udaru lopovskih medija ili samog režima kome takvi mediji služe, doslovno svi.  Poslije Thompsona, Igora Štimca, Blanke Vlašić lopine su razapele i još jednog bivšeg nogometaša, bivšeg reprezentativca hrvatske nogometne reprezentacije i to zato što se usudio citirati Bibliju, umjesto Butkovićevih perverzija iz Sanaderove sobe. Naravno, govorimo o Dariju Šimiću, jednom od najvećih protivnika svemoćnog maksimirskog gazde Zdravka Mamića. -    Bog nam uvijek oprašta, čovjek ponekada, a priroda nikada. Vjerujem da sam potomak ljudi s Noine arke i želim da svatko pronađe svoj identitet kao što sam ga ja našao. Nas katolike ponekad optužuju da diskriminiramo, da nismo demokratični i da osuđujemo. Kao što je rekao papa Franjo, mi kao katolici moramo prihvatiti našu braću i sve različitosti jer oni su naša braća i sestre koji su također potekli iz Noine arke – rekao je Dario Šimić u video poruci kojom je dao potporu, kao što smo rekli, građanskoj inicijativi 'U ime obitelji'. Srećom Šimićevu poruku još uvijek nije komentirao četnički pisac, Miljenko Jergović, pokušajte zamisliti reakciju ovog sarajevskog bjegunca i obožavatelja Draže Mihailovića. Zašto četnički? Naime, ako novine ratne kukavice,. Ninoslava Pavića,mmogu jednog komentatora zbog njegovih stavova nazivati ustašom, ako nepismeni Davor Butković uglednog pisca naziva fašistom, zašto mi ne bismo mogli nazvati potencijalnim četnikom onu spodobu koja veliča četničkog zlikovca, Dražu Mihailovića?  Za Miljenka Jergovića Draža Mihailović je trodimenzionalan. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.