Željko Jovanović se obrušio na branitelje: ‘Ovo je postalo nepodnošljivo’…

30.03.2015. 17:07:19

SDP-ov saborski zastupnik reagirao je na kaznenu prijavu branitelja iz Savske protiv Indexa, Jutarnjeg i Milanovića. Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar obrazovanja, na Facebooku je oštro reagirao na današnju press konferenciju hrvatskih branitelja iz Savske 66 kada su obavijestili javnost  da su portal Index, Jutarnji list i premijera Zorana Milanovića kazneno prijavila zbog govora mržnje. “Tko je sljedeći? Hoće li prijaviti sve građane Hrvatske kojima je prodavanje magle i jeftine demagogije Glogoškog, Klemma i šatoraša postalo nepodnošljivo! Ima li netko da toj ekipi objasni da upravo oni svojim nezakonitim šatorskim zauzimanjem javne površine, lažnim glumatanjem i “žrtvom” boravka u šatoru, uzurpiranjem kuće namijenjene invalidima na liječenju, prijetnjama svima koji misle drugačije i ostalim priglupim i besmislenim izjavama najviše ugrožavaju dignitet branitelja Domovinskog rata?!”, napisao je Jovanović na Facebooku. željko jovanović  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.