ŽELJKO SAČIĆ: Protiv smo naknada za stradavanje u ratu za abolirane velikosrpske pobunjenike

27.01.2021. 10:14:00

Željko Sačić, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista i dopredsjednik njihovog kluba, poziva na pressicu oko prijedloga Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata.

Pressicu je najavio za srijedu, 27. siječnja u 11 sati u Savskoj u Zagrebu, na mjestu, kako kaže, “našeg bivšeg braniteljskog šatora”.

Ovo je njegov poziv objavljen na Facebooku:

Postovani prijatelji..ratni suborci, obitelji hrvatskih branitelja..hrvatski domoljubi…pozivam vas sutra( srijeda) na press konferenciju, u 11, 00 sati, koja ce se odrzati – na otvorenom , na mjestu uspostave naseg (bivseg) braniteljskog ŠATORA..ispred Ministarstva hrvatskih branitelja , Savska.
TEMA:

Prijedlog Zakona o civilnim stradalnicima iz DR i dostava 18 Amandmana na Prijedlog Zakona , koje djelotvorno sprijecavaju zlouporabe tih prava i naseg proracunskog novca od strane pripadnika velikosrpskih , aboliranih pobunjenika, cetnika te njihovi pomagaca i podupiratelja.

Govornici : branitelji, obitelji poginulih , nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i saborski zastupnici.

Otvoren je i prostran prostor, tako da nas ( vec ostarjela i onemocala) Korona ne moze zaraziti.

Dobro dosli..upoznajte se sa ( providnim) modelom , losim pokusajem prevare hrvatskog naroda , po nalogu SDSS-a i Terselic- Dokumente.

Evo i popratno pismo min. G.Medvedu:

“Poštovani ministre , gospodine Medved!
U prilogu dopisa dostavljamo Vam na uvid i (mozebitno ) koristenje nasih 18 Amandmana na Prijedlog Zakona o civilnim stradalnicima DR, koji ste dostavili u saborsku proceduru..na prvo citanje, a već je i raspravljen na Odboru za ratne veterane.

MI Hrvatski suverenisti postujemo i suosjecamo sa civilnim stradalnicima iz DOR-a,, ali nikako i nikad necemo dozvoliti da se sa svim tim blagodatima, obimnim i kvalitetno , socijalno osjetljivim pravima,

NAKNADOM ZA STRADAVANJE U RATU , nepravedno koriste abolirani velikosrpski pobunjenici, četnici i njihovi pomagaci.

Stoga, predlazemo Vam da prihvatite ove Amandmane, koji su zasigurno nepremostiva prepreka i garancija sprijecavanja zlouporaba nasih znatnih proracuskih sredstava.

S postovanjem !
DOPREDSJEDNIK KLUBA HS
Željko Sačić

Izvor: Total.info

Izvorni autor: Totalno.hr/ Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.