Žestoka svađa Kreše Beljaka i Davora Gjenera u studiju HRT-a (VIDEO)

26.05.2017. 08:58:33

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak i politički analitičar Davor Gjenero žestoko su se posvađali sinoć u emisiji Otvoreno HRT-a.

Svađa je počela kada je Gjenero rekao da Beljak nema nijedan svoj mandat te da ih je osvojio na SDP-ovoj listi. Ja sam dobio više glasova i od Hasanbegovića, ja osobno, i od Bandića i mnogih velikih političara. Kako možete pričati tako? To su preferencijalni glasovi, dajte molim vas – rekao je Beljak. Ovak’ se ne bumo razgovarali. Ljudi koji imaju jako čudan background ne bi smjeli na ovakav način…  – uzvratio je Gjenero. – Otkud vi znate kakav ja imam background? Zašto to govorite – rekao je Beljak. Gjenero mu je odvratio da je na televiziju došao s autom u kojemu je ostavio psa jer unutra ima radio. Beljak je, podsjetimo, u emisiji Nedjeljom u 2 lani sam priznao da je 1999. “otvarao” automobile, ali tvrdi da nije provaljivao i da nije ništa uzimao iz automobila. To je kleveta što vi govorite – reagirao je Beljak na Gjenerove izjave. Situacija se nakon ovog verbalnog okršaja donekle smirila i emisija se nastavila. [video width="640" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/estoka-svaa-Kree-Beljaka-i-Davora-Gjenera-u-studiju-HRT-a-VIDEO.mp4"][/video]  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.