Ževrnja čestitao braniteljima božićne blagdane

21.12.2015. 15:28:03

Županijski čelnici, na čelu sa županom Zlatkom Ževrnjom upriličili su danas primanje za udruge hrvatskih branitelja SDŽ proizašlih iz Domovinskog rata. Suradnju Županije i njenih djelatnika s braniteljskim udrugama pohvalili su i predstavnici samih udruga. Naglasili su kako Županija ima osobito poštovanje prema udrugama, njihovim projektima, te kako su im uvijek otvorena vrata za suradnju.
5677e49e4b3a4688498b4623
- Podupiremo i pratimo vaš rad. Uvijek nastojimo njegovati uspomenu na one koji su dali svoje živote za Domovinu te izražavamo svoju duboku zahvalnost svim sudionicima Domovinskog rata - kazao je župan, te čestitao svim nazočnima i njihovim obiteljima božićne blagdane sa željom za buduću uspješnu suradnju, donosi dalmacija news. Također, istaknuto je kako u SDŽ ima najmanje suicida branitelja što je rezultat dobre komunikacije braniteljskih udruga sa svojim članovima, kao i osobit senzibilitet Županije za branitelje, koji se uvijek osjećaju dobrodošli, što se ne može reći za neke druge institucije. Zaključeno je kako se i dalje treba brinuti o braniteljima kako bi dobili status u hrvatskom društvu koji zaslužuju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.