Zgrozit će vas Šešeljev degutantni odgovor na paljenje četničke zastave

05.04.2015. 21:26:24

Šešelj je u nedjelju poslijepodne na svom Twitter profilu ''lansirao'' odgovor Torcidi, ali i izuzetno uvredljive poruke hrvatskoj predsjednici Na sjevernoj tribini je u subotu tijekom utakmice Hajduka i Splita zapaljena četnička zastava te je podignut transparent s natpisom 'Umvi!', piše Dalmatinski portal. Torcida je poruku uputila kao odgovor na provokaciju četničkog vojvode Vojislava Šešelja koji je u srijedu u Beogradu ispred Palače pravde zapalio hrvatski barjak. Nakon što je ova vijest objavljena u medijima, Šešelj je u nedjelju poslijepodne na svom Twitter profilu ''lansirao'' niz krajnje degutantnih postova. U jednom je i konkretan odgovor Torcidi, a ostali su izuzetno uvredljivi za hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Između ostalog, u Šešeljevim porukama stoji: ''Na samo da ću i dalje spaljivati hrvatske ustaške zastave, nego ću uskoro zapaliti celu Hrvatsku, da bi se moja draga Kolinda što bolje zagrejala. Juče na fudbalskoj utakmici Hajduk-Split, paleći četničku zastavu, Torcida mi je poručila da umrem. Hoću, umreću na Kolindi, od iscrpljenosti.''
Šešelj, Kolinda, Torcida

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.