'Znam tko ih je poslao, to su tipovi koji ne pozdravljaju s dobar dan'

25.09.2017. 12:40:51

MAMIĆ PROGOVORIO O ATENTATU Mamić je propucan u nogu, dok je išao posjetiti spomenik ocu na groblju u blizini Tomislavgrada, a napadači još uvijek nisu pronađeni Na savjetnika Dinama Zdravka Mamića 22. kolovoza izvršen je pokušaj ubojstva u Tomislavgradu.
Mamić je propucan u nogu, a napadači još uvijek nisu pronađeni. No policijske i sigurnosne službe su na tragu jedne informacije po kojoj je u posljednje vrijeme u kriminalnom podzemlju spominjan veći iznos novca koji je trebao biti iskorišten za počinjenje teškog kaznenog djela. Tako su službe za provedbu zakona registrirale da je u pitanju 50.000 maraka koje su zabilježene kao nagrada za izvršenje kaznenog djela. "Ja znam tko mi je poslao atentatore, to su opasni tipovi koji ne pozdravljaju s ‘dobar dan’ nego ‘u koje koljeno hoćeš da ti pucam?'", rekao je Mamić za Jutarnji. Samo nekoliko sati kasnije nakon njegove izjave maskirani napadači palicama su pretukli trenera Dinama Marija Cvitanovića, a napadači, kao i u prvom slučaju nisu još pronađeni.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.