Zoran Đogaš predao potpise za kandidaturu za gradonačelnika

01.06.2022. 14:14:00

SPLIT, 1. lipnja 2022. (Hina) - Nestranački kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš prvi je od svih kandidata u srijedu predao šest tisuća potpisa za svoju kandidaturu te je izjavio da će pobijediti u utrci za prvog čovjeka grada.

Brojka od šest tisuća potpisa, poručio je, pokazuje snagu, jedinstvo i potporu probuđene stranke.

"Probudili su se i naši sugrađani i brojni moji prijatelji i stručnjaci, ugledni građani s kojima smo ove dane razgovarali i popili puno kava. Kao neuroznanstvenik znam da kofein blokira adenozinske receptore u mozgu i pobuđuje, i to je ono što ćemo mi napraviti - probudit ćemo čitav Split nakon ovoga", poručio je Đogaš.

Rekao je da želi pokazati da je njegovom timu Split prvi i jedini dodavši  da želi razgovor i kavu umjesto svađe te okupljanje i jedinstvo umjesto konflikta.

Đogaš je istaknuo kako sa svojim zamjenicima predvodi promjene vjerujući da će to prepoznati Splićanke i Splićani.

"HDZ je odlučio okrenuti novi list, napraviti iskorak, probudio se i onda sam ja izašao iz svoje zone komfora i sada to tražim od brojnih ljudi koji su već pokazali spremnost sudjelovati u našim programima", rekao je Đogaš, u pratnji kandidata za zamjenike, Tomislava Šute i Zrinke Mužinić Bikić.

(Hina) 

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.