Zoran Pusić šokiran i ražalošten nakon objave video snimkom

24.01.2017. 16:33:00

Predsjednik Antifašističke lige Hrvatske i član Inicijativnog odbora “Nove ljevice” Zoran Pusić u razgovoru  komentirao je video zapis bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića iz 1992. u kojemu iznosi stavove o ustaškom radnom logoru Jasenovac i Andriji Artukoviću. TV emisija Bujica objavila je snimku na kojoj bivši predsjednik RH Stjepan Mesić, inače počasni predsjednik Saveza antifašista i njihov podstanar, priča o ministru unutarnjih poslova NDH Andriji Artukoviću i iznosi  stavove o Jasenovcu, u potpunoj suprotnosti od onoga na što smo navikli od Mesića. “Moram priznati da me to prilično šokiralo i ražalostilo. No, ne bih želio dati daljnje komentare”, komentirao je Pusić  izjave Stjepana Mesića o Jasenovcu iz objavljene video snimke. TV emisija Bujica objavila je snimku na kojoj bivši predsjednik RH Stjepan Mesić, inače počasni predsjednik Saveza antifašista i njihov podstanar, priča o ministru unutarnjih poslova NDH Andriji Artukoviću i iznosi  stavove o Jasenovcu, u potpunoj suprotnosti od onoga na što smo navikli od Mesića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.