Zvonimir Despot: Hoće li Plenković konačno zabraniti četništvo?

08.09.2017. 10:56:09

PORUKA PREMIJERU 'Vjerodostojno, nema što! Jer ili zabrani sve, ili ništa. Ne mogu biti dvostruka mjerila samo za nekoga!', poručio je Despot Plenkoviću Novinar, kolumnist i publicist Zvonimir Despot oglasio se putem Facebooka o micanju HOS-ove ploče iz Jasenovca.  U svojoj objavi priupitao je premijera Plenkovića te ministra Kuščevića hoće li, sada nakon što su makli ovu ploču, zabraniti i četništvo. Njegov status prenosimo u cijelosti: "Zašto nitko ne pita Plenkovića, Kušćevića i ostale, hoće li zakonskom regulativom u Hrvatskoj konačno biti zabranjeno četništvo? Sigurnosno-obavještajna agencija već godinama upozorava vladajuće i javnost na opasnost od četništva. Imamo četničke spomenike po Hrvatskoj, i nikome ništa. Vjerodostojno, nema što! Jer ili zabrani sve, ili ništa. Ne mogu biti dvostruka mjerila samo za nekoga! Na fotografiji je spomenik, odnosno četničko ruglo u Kistanju, poginulom pripadniku zloglasnih Kninđa!", napisao je Zvonimir Despot.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.