Dijete palo s četvrtog kata u Šibeniku. Bore mu se za život, odmah je operirano

16.05.2024. 09:45:00

U  šibenskom naselju Vidici, jučer popodne dogodila se teška nesreća u kojoj je dijete palo s četvrtog kata, zadobivši ozbiljne ozljede i životno je ugroženo. Radi se o dječaku od šest godina, a prema neovlaštenim izvorima, pad je rezultat nesretnog slučaja.

Hitno je prevezeno u KBC Split, gdje su se liječnici odmah uhvatili u borbu za njegov život. Kristijan Stipaničev, ravnatelj šibenske opće bolnice, potvrdio je za Index da je dijete primljeno u kritičnom stanju te da je odmah podvrgnuto operativnom zahvatu.

"Nakon dolaska djeteta kod nas, odmah smo proveli dijagnostičke pretrage s obzirom na informacije o padu s visine, s četvrtog kata. Zbog teških ozljeda, dijete je hitno operirano kako bi se spasilo život. Nakon operacije, prebačeno je u KBC Split radi daljnjeg liječenja", izjavio je Stipaničev za Index.

Izvor: PDN/Foto:Snimka zaslona

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.