29 godina Imotskih sokolova

28.05.2020. 10:14:00

Legendarna 3.Imotska bojna i 4.gradijska brigada „Imotski sokolovi“, dolazi do svoje 29. obljetnice postojanja. Ove godine 1. lipnja mogao bi biti nešto skromniji program proslave nego inače, a  razlog tome mogli bi biti skorašnji parlamentarni izbori, koji polako kucaju na vrata, ali i  ova globalna kriza koja nas je sve polako zahvatila,  no vidjet ćemo već u ponedjeljak hoće li to tako i biti.

Sokolove još godina dana dijeli do okrugle 30 obljetnice, a ovogodišnja 29-ta obljetnica počinje na Topani po starom programu. U 10 sati predviđeno je polaganje vijenaca i svijeća za sve stradale i poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, dok je pola sata poslije (10:30), na rasporedu sveta misa za iste u crkvi sv. Franje u Imotskom.

Izvor: Dragovoljac.com/PDN

Izvorni autor: TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.