AKCIJA U SLAVONIJI! Pogledajte što je sve policija našla u pretresu uhićenih navijača

17.10.2023. 10:30:00

Temeljem sudskih naloga vukovarskog, vinkovačkog i osječkog suda djelatnici PU vukovarsko-srijemske i osječko baranjske su u sklopu kriminalističkog istraživanja nad 12-oricom uhićenih navijača pretresli im domove. I malo je reći da su ostali zatečeni.

Od ekipe je u pretresima stanova i drugih prostorija pronađen šarolik spektar stvari – oduzeto im je uz potvrdu više komada zabranjenog oružja, veća količina pirotehničkih sredstava, znakovlje s obilježjima mržnje, opasna sredstva i sredstva pogodna za napad i nanošenje ozljeda, piše Jutarnji.

– Vezano uz pronađene i oduzete predmete, kriminalističko istraživanje nastavljaju policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, prenosi Priznajem.hr.

Od 12-orice uhićenih, jučer su četvorica okrivljenika dovedena na Općinski sud (Prekršajni odjel u Osijeku), dok se dovođenje preostalih okrivljenika nastavlja tijekom današnjeg dana – otkrili su iz PU osječko-baranjske.

imagePU osječko-baranjskaimagePU osječko-baranjska
image

PU osječko-baranjska

image

PU osječko-baranjska

image

PU osječko-baranjska

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:PU osječko-baranjska

Izvorni autor: PDN/Priznajem.hr/Jutarnji list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.