AMERIKANCI NADTRČALI ENGLEZE U IZJEDNAČENOJ UTAKMICI! Dvije utakmice trećeg kola će donijeti rasplet u zanimljivoj skupini B

26.11.2022. 09:44:00

U drugoj utakmici drugog kruga skupine B Svjetskog prvenstva donio je tijesan dvoboj Engleske i Sjedinjenih Američkih Država, koji je pomalo razočarao, barem navijače Engleske, a s rezultatom 0:0 nisu bili zadovoljni ni jedni ni drugi, piše 7dnevno.

Zanimljivo prvo poluvrijeme donijelo je kao i većina utakmice ogled dvije ravnopravne reprezentacije s nekoliko dobrih prilika na obje strane, a Amerikanac hrvatskih korijena Christian Pulišić, koji igra za Chelsea, zatresao je i gredu Jordana Pickforda.

Ipak, obje momčadi nisu iskoristile svoje šanse pa se na poluvrijeme otišlo se bez golova.

Visok tempo igre Amerikanci su zadržali i u drugom poluvremenu, dapače bili su bolji od Engleza, ali pritisak im nije urodio plodom. Svi su više očekivali od igrača Gordog Albiona, ali Amerikanci su ih nadtrčali u oba poluvremena i Englezi mogu biti sretni s osvojenim bodom.

U Grupi B Engleska je prva s četiri boda, slijedi Iran s tri boda, SAD je treći s dva boda, dok je Wales osvojio bod. U zadnjim susretima po grupama sastaju se Wales i Engleska te Iran i SAD, a sve četiri momčadi imaju mogućnosti za prolaz grupe.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Guliver Image/nordphoto GmbH/Bratic

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.