Automobil na nizbrdici u Puli prešao preko djeteta koje je bilo ispred vozila

02.07.2024. 13:44:00

U Puli se jučer oko 14:15 dogodila teška nesreća u kojoj je automobil pulskih registracijskih oznaka prešao preko djeteta, priopćila je policija.

Prema informacijama policije, 37-godišnji muškarac je sjedio za upravljačem parkiranog automobila na nizbrdici uz rub kolnika. Dijete je sjelo na suvozačevo mjesto dok je muškarac privremeno izašao iz vozila. U tom trenutku, vozilo se pokrenulo zbog nagiba kolnika i kretalo se prema naprijed, prelazeći preko drugog djeteta koje je stajalo ispred vozila.

Ozlijeđeno dijete je prevezeno u riječku bolnicu gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede. Policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo o incidentu te nastavlja s istragom kako bi utvrdila sve okolnosti nesreće.

Izvor: 24sata

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.