Bankomati eksplodirali u Istri

14.06.2021. 12:54:00

Na području Istarske županije, u noći s nedjelje na ponedjeljak, eksplodirali su bankomati u Taru i Poreču, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava istarska.

Prema prvim neslužbenim informacijama bankomati su zbog početka turističke sezone bili puni novaca, a jesu li se lopovi domogli bogate svote koja po bankomatu može iznositi i do 100 tisuća kuna, za sada iz policije ne žele otkriti.

Kod porečkih Plodina u zrak je dignut bankomat Erste banke smješten na vanjskom lijevom kutu ulaza u supermarket, a na istoj je strani dignut i onaj smješten kod supermarketa Tommy u Taru, s tom razlikom što je taj od Hrvatske poštanske banke i ugrađen u zid, pa je šteta vjerojatno i bila veća.

Istraga još uvijek traje...

Izvor: 24sata/ Foto:Ivan Grgat/24sata

Izvorni autor: Ivan Grgat/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.