BAULJALJU LI HRVATSKOM STVARNO STRAŠNE USTAŠE

22.09.2019. 07:40:00

Barem tako na svim podaničkim anti Hrvatskim Tv kanalima zadnjih dana vrišti takozvani „zaštitnik jadnih“ Srba Milorad Pupovac inače dio Plenkijeve vlasti i odlikovani viši časnik HV-a. Navodno te mračne crne ustaše napadaju i presreću jadne srbe gdje god stignu. Stoga je on Pupovac cijelu Hrvatsku poistovjetio sa Pavelićevom NDH. Naravno nikad to nije opovrgao ma koliko ga to njegov koalicijski, a očito i idejni partner Plenković molio. Naravno ostanak u vladajućoj koaliciji za Pupija nije bio upitan jer njegove ruke u Hr Saboru su bitne za sudruga mu Plenkovića. Naime negdje krajem ovog ljeta dogodio se incident koji osobno ne opravdavam, kad su navijači Hajduka upali u selo Uzdolje gdje kafić drži poznati zlostavljač Hrvata u Kninskom zatvoru devedesetih takozvani Petko. U tom kafiću navodno su se skupili navijači Crvene zvazde, tako da bi ja taj navodni napad okarakterizirao kao sukob navijačkih skupina, a nikako kao napad ustaša na jadne Srbe. I tako taj slučaj koji nema veze sa ostatkom Hrvatske Pupovac proglašava nacionalnim i modernu Hrvatsku državu naziva i poistovjećuje sa NDH-a, bez ikakvih posljedica ili sankcija.

Niću li Likom i Dalmatinskom zagorom četničke čelije.

      Malo iza toga Srbin bolje reći četnik na plaži u Posedarju koje je trpilo devedesetih četnička razaranja, urla iz svega glasa „ovo je Srbija majku vam ustašku“ i prolazi samo sa prekršajnom prijavom za javni red i mir. Na ovaj slučaj se naravno Pupi kako ga od „milja“ zovemo u Hrvatskoj nije očitovao, jer je po njegovom očito u redu da je Posedarje i okolica Srbija. I tako dok se Marijanu Živkoviću ocu dvaju poginulih heroja Dom rata sudi za razbijenu usranu ćiriličnu ploču, Likom i  Dalmatinskom zagorom niću četničke ćelije. Sumnja se u one u Gračacu, Udbini, Vrhovinama i Otočcu. Naravno SOA ili POA imaju druga posla njih zanima dali je netko slučajno viknuo Za Dom Spremni jer taj poklič jako utiče na sigurnost ove jadne rasprodane i pokradene zemlje. Naravno te sigurnosno obavještajne agencije pune su srbadije i Jugoslavena koji naravno brinu da ovo gdje živimo ne bi bila Hrvatska. Recimo po Hrvatskoj i Hrvatskim svetinjama možeš pljuvati koliko i kad hoćeš još će ti se još Plenković morati uredno ispričati ako te policija privede, a to mu i ne predstavlja nikakav problem. To se upravo dogodilo ovih dana kad je debilni i debeli novinar anti Hrvatskog Babićevog Indexa Gordan Duhaček napisao kako su Hrvatski policajci kopilad i u pride je Hrvatsku svetu pjesmu „Vilu Velebita“ pretvorio u govna, a jako dobro znamo koliko je Hrvata zbog nje u totalitarizmu robijalo. I naravno jugo srbijanske podrepine od Sabora do vlade morale su se tom imbecilu ispričati i to javno na Tv pa i više puta u udarnom terminu. Naravno jadni policajci koji su ga po nečijem nalogu uhitili, biti će žrtvovano suspendirani. I što je naj žalosnije taj sramotni portal Indeks financira ministrica kulture Nina Obuljan. I tako dok nam državu vode Jugo komunisti i srbi mi samo promatramo i tiho negodujemo, i što je naj bitnije u stanju smo im opet dati naš glas na izborima jer oni su „HDZ-e“ onaj Tuđmanov. E nisu i nisu ni dotakli politiku dr. Franje Tuđmana jer ne dao Bog da je živ bili bi ih puni zatvori. Jer ti koji nam sada vode državu nisu obraćeni komunisti, oni su prikriveni komunisti. Jer možda su oni izašli iz partije ali partija iz njih neće nikad. Pa zar Plenki naš vrli premjer nije bio glavni u titinoj omladinskoj partiji sa sudrugom Milanovićem, jer ako laže koza ne lažu fotografije i dokumentacija. I tako dok nam u državi ništa nije u redu od sudstva, zdravstva, policiji pa čak i u HV-u, u zatvoru nam od straha umire dječak osamnaesto godišnjak  duševno bolestan koji je priznao djelo paleži, a nesretni otac mu ne može pomoći jer mu brižni sustav to kao ocu ne dozvoljava. I dok nam pravi zločinci Vukovarom slobodno šetaju jer ubijali su samo Hrvate i silovali Hrvatice u zatvoru od straha umire jadni bolesni Kristijan. I što reći na kraju, da se kojim slučajem iz mrtvih dignu mnogi moji suborci koji su za drugačiju Hrvatsku dali živote, mislili bi da su se probudili u  Jugoslaviji onoj istoj zbog koje su poginuli.

Mijo Jaić lički

Izvorni autor: Mijo Jaić Lički/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.