Beč "gori" zbog Dinama: Stadion je rasprodan, Hrvati masovno navalili na utakmicu

21.10.2021. 15:28:00

Igrači Dinama imat će veliku podršku navijača protiv Rapida u Beču.

Dinamo večeras od 18:45 igra jako važnu utakmicu u Europskoj ligi. Modri u sklopu trećeg kola igraju u Beču protiv Rapida.

Utakmica je to u kojoj Rapid nije favorit po kladionicama, na pobjedu Austrijanaca je koeficijent 3,20, a na pobjedu Dinama 2,50.

Utakmica će se igrati na stadionu u Beču koji može primiti 28 tisuća navijača, a ulaznice za utakmicu gotovo su rasprodane, ostalo je tek nekoliko stotina vrijednih papirića koji će se sigurno prodati do kraja utakmice.

Navijači Dinama
Navijači Dinama (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Invazija Hrvata

Dinamo je putem svojih stranica prodao svih 1650 ulaznica koje je dobio, većina je otišla Bad Blue Boysima, ali na stadionu se očekuje nekoliko tisuća Hrvata iz cijele Austrije, pa i Europe.

Poznato je da u Beču i u Austriji živi veliki broj Hrvata, to je jedna od najbrojnijih hrvatskih dijaspora, a navijači Dinama koji žive u Austriji kupovali su ulaznice za domaće sektore, one u blizini Bad Blue Boysa.

Kako će Dinamo proći u Beču kod Rapida?

Rapid nema neku veliku bazu navijača, a kada se uzme u obzir činjenica da su ultrasi Rapida bojkotirali ovu utakmicu zbog COVID pravila o ulasku, gotovo sigurno će navijači Dinama nadglasati domaće navijače.

 

Izvor: gol.hr/Foto: Pixell

Izvorni autor: gol.hr/Foto: Marko Lukunic

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.