Beroš otkrio da se testirao na koronavirus: Oba puta sam bio negativan, to me na neki način iznenadilo

18.08.2020. 20:15:00

'Nastojimo napraviti sve što je u našim mogućnostima da se pripremimo na jesen', kaže ministar zdravstva Vili Beroš te dodaje kako epidemiologa inače ima dovoljno, ali s obzirom na pandemiju oni su na terenu i puno rade te se gleda kako da im se pomogne

'Odlučili smo pokušati angažirati mlade liječnike koji su nedavno završili fakultet da budu pripomoć epidemiolozima, danas je dogovoreno da HZJZ pripremi tečajeve da ih osposobi za te poslove na terenu', kazao je ministar zdravstva Vili Beroš gostujući u Dnevniku Nove TV.

Beroš je istaknuo kako će se s liječnicima obiteljske medicine sastati za tjedan dana, idući utorak. Dodao je kako je problem manjka liječnika star više desetljeća te se time moramo pozabaviti.

Ministar je za kazao kako se testirao dva puta i to serološkim testovima.

'Oba puta sam bio negativan. Što me iznenadilo na neki način', rekao je.

Izvor: tportal.hr/Foto: Davor Pongracic/CROPIX

Izvorni autor: I. Ba.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.