BIT ĆE TO SPEKTAKL Evo gdje nastupaju Bulić i Thompson

24.01.2020. 17:25:00

Pjevač Mate Bulić uskoro kreće na dvoransku turneju, a na jednom od koncertnih spektakala pridružit će mu se i kum, Marko Perković Thompson.

Nakon više od 30 godina uspješne karijere Mate je odlučio svojoj publici upriličiti tri velika koncertna spektakla i to 20. veljače u splitskoj Spaladium Areni, 22. veljače u Gradskom vrtu Osijek, dok će 29. veljače trijumfirati pred zagrebačkom publikom u sportskoj dvorani Dražena Petrovića.

Na svojoj prvoj velikoj dvoranskoj turneji Mate će imati i goste. U Splitu uz klapu Pasika, nastupit će HKUD 'Lindžo' iz Neuma, HKUD 'Brotnjo' iz Čitluka, a na pozornici će mu se pridružiti i Marko Perković Thompson. Dva dana nakon, u Gradskom vrtu Osijeku gostovat će mu jake snage Slavonije Šima Jovanovac, Ivan Stapić, Stjepan Jeršek Štef i Slavonia band, dok je za Zagreb pozvao Ivana Zaka, te dragu mu prijateljicu Maju Šuput s kojom je prije osam godina snimio pjesmu 'Dvije lude'. U sva tri grada na pozornici će mu društvo praviti i Tarapana bend s kojima će izvesti njihov aktualni zajednički hit 'Ja sam na te ponosan', po kojem je i nazvana njegova turneja, piše Dalmatinski portal.