NIKOLA ŽIVKOVIĆ ZBOG OBJAVE FOTOGRAFIJE SA 'ZVEZDINIM’ ŠALOM TUŽIO BUJICU: Poslušajte snimku okršaja na sudu!

02.05.2022. 20:04:00

BUJANEC: “Gdje ste radili od 1991. do 1995. godine?!”

ŽIVKOVIĆ: “Opet provocira, zovite mi Hitnu!”

U petak 29. travnja ove godine, na Općinskom sudu u Zagrebu, održano je ročište u postupku koji je pokrenuo bivši djelatnik PU Vukovarsko-srijemske, Nikola Živković, s adresom u Borovu Selu - protiv Velimira Bujanca, urednika i voditelja emisije Bujica na Z1 televiziji. Sutkinja Davorka Simunić, na zahtjev Živkovića odobrila je snimanje rasprave, koja je na trenutke bila prilično dramatična…

Nikola Živković pozirao je svojedobno sa šalom ‘Crvene Zvezde’, a objavu te fotografije u Bujici 2017. godine smatra spornom… Radio je kao šef hrvatske granične policije na jednom graničnom prijelazu sa Srbijom, a odnedavno je u mirovini. Tijekom sudske rasprave izbjegavao je odgovoriti na pitanje urednika Bujice – gdje je bio od 1991. do 1995. godine?! Je li možda bio milicajac tzv. SAO Krajine – zaključite sami…

NAPOMENA: Rasprava je snimana mobitelom usmjerenim u pod, s obzirom da je gospođa sutkinja odobrila audio snimanje – pa nije bilo moguće napraviti drukčiju snimku.

Izvor: Velimir Bujanec/FB/Bujica Z1TV/Foto:screenshot

Izvorni autor: Velimir Bujanec/FB/Bujica Z1TV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.