Bivši srpski reprezentativac: ‘Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a riječ je o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora’

06.02.2020. 07:31:00

Bivši srpski reprezentativac, sada trener Partizana, Savo Milošević u intervjuu za poljski ”Sportski pregled” iznio je svoje viđenje o velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku.

“Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv u ratu, a ja sam znao da je riječ o građanskom sukobu, ne o ratu u kojem se morate braniti od agresora dok su svi drugi žrtve. Nitko izvana nije došao ubijati nas i okupirati nam državu. Iako život zna biti težak, vjerujem da istina uvijek pobjeđuje. Zato se nadam da će, kako vrijeme bude prolazilo, svi shvatiti da su na obje strane sukoba bili kriminalci. Odvratni ljudi. Njihove žrtve su nevini. To su činjenice. Zastrašujuće je to. Bosna je bila mjesto gdje se sve miješalo. Tri nacije, tri religije. Svi su patili”, rekao je.

Je li uopće svjestan da Hrvatska na Srbiju nije bacila ni trulu jabuku, dok je Srbija Vukovar, i ne samo Vukovar, sravnila sa zemljom?

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.