BJELICA POPUNJAVA KADAR: Dva nova lica u Osijeku, jedan je posebno zanimljiv

06.01.2022. 15:20:00

Osijek je napokon predstavio i neke nove igrače s kojima će probati konkurirati Dinamu, Rijeci i Hajduku, ali se poslije odlaska Bočkaja u Dinamo, te još nekih igrača očekivao neki kapitalac.

Iako iz Gradskog vrta najavljuju Kristijana Lovrića od tog transfera za sada još nema ništa, ali su Osječani danas predstavili dva nova igrača za proljetni dio prvenstva.

Tako su na pripremama osvanuli Kristian Fućak, dosadašnji napadač Orijenta, u proljetnom će dijelu sezone zaigrati u najvišem rangu hrvatskog nogometa, a u momčad Nenada Bjelice stigao je i srpski napadač Mihajlo Baić.

Napadačke opcije

Baić je do sada igrao u Čukaričkom, gdje mu je istekao ugovor, a prošao je nogometnu školu Crvene zvezde, i po Transfermarktu vrijedi 135 tisuća eura.

Fućak je jedan od najpotentnijih igrača Druge HNL, a u prvom je dijelu sezone zabio šest pogodaka i ubilježio isto toliko asistencija.

Bjelica je očito krenuo prvo tražiti nove opcije u napadu, a koja iznenađenja sprema strateg Osijeka ostaje za vidjeti.

Izvor: dnevno.hr/Foto:NK Osijek

Izvorni autor: G.I.Š.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.