Blokiran centar Molva, pljačkaši tokom noći raznijeli bankomat

08.06.2022. 08:18:00

Mještane mirnog podravskog mjesta Molve noćas je probudila snažna eksplozija. 

Uži centar tog podravskog mjesta  potom su  blokirale policijske snage, te je obustavljan promet Trgom Kralja Tomislava i Državnom cestom D 210 u pravcu mađarske granice.

Obilazni pravac za prometovanje cestovnih vozila  kroz mjesto Molve je Virovska ulica - Marijanska ulica i dalje u pravcu Mađarske granice, te također Đurđevačkom i Dravskom ulicom.

Kako doznajemo, pljačkaši su tokom noći  u samom središtu Molva raznijeli bankomat Erste banke koji je smješten u molvarskom "poslovnom centru" u prostoru trgovine "Tina".

Naime, oko pola četiri   izazvali su eksploziju te otuđili novac. O kojoj svoti je riječ saznat će se nakon očevida i kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.  

Eksplozija je u potpunosti raznjela  bankomat, kao i trgovinu u kojoj je također nastala veća materijalna šteta, a   dijelovi bankomata i raznih artikala razbacani su u užoj okolici i po Državnoj cesti D 210.

U razgovoru sa mještanima Molva došli smo do saznanja da se eksplozija dogodila oko 3,30 sati, a prema neslužbenim informacijama otuđena je neutvrđena količina novca.

Očevid na mjestu događaja je u tijeku.

Fotogalerija:

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Foto: Krešimir Cestar

Izvor: PDN/Foto: Krešimir Cestar

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.