BRANITELJI, SJEĆATE LI SE BOŽIĆA NA PRVOJ CRTI? Pošaljite fotografije iz tog doba i postanite dio božićnog spota!

09.12.2019. 11:50:00

Laudato televizija poziva sve hrvatske branitelje da pošalju fotografije iz ratnih godina snimanih u doba Božića i božićnih blagdana.

Ova televizija izrađuje video za pjesmu ‘Božićno jutro’ koja je 1991., unatoč ratu, boli i tuzi zbog poginulih branitelja i razorenih domova, budila nadu u slobodnu i sretnu Hrvatsku.

“Pjesma ima samo audiozapis, a rado bismo da je ne samo ponovno čujete, nego i vidite. Tako će glazba i stihovi iz 1991., s fotografijama iz vaših albuma, imati autentičan videozapis jednog vremena. Nezaboravnog vremena koje čini povijest prelijepe nam domovine Hrvatske”, pozvala je Nada Prkačin i putem našeg portala.

Fotografije možete poslati na adresu fotografije@laudato.hr.

Na pjesmi ‘Božićno jutro’ i svim drugim pjesmama puno hvala članovima ratnog benda ‘Prvi punkt’: Milenku Šakiću (solo gitarist i prateći vokal), Mariu Kodžomanu (bubnjar), Dani Magdiću (ritam gitara i solo vokal), i Dubravku Lažeti (bas gitarist i preteći vokal).

Izvor: 7dnevno/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.