Brao šparoge i našao ogromnog poskoka na grani: Najveći je kojeg sam vidio, izgleda strašno

20.05.2021. 22:28:00

Nije iznenađujuće što je fotografiran na grani jer to spada u njegov poznati 'areal', često se na grane penju radi sunčanja i hranjenja, kaže nam biolog Toni Koren

Prije nekoliko dana u šumi kod Omiša viđen je ogromni poskok, a pronašao ga je stariji gospodin koji je išao u berbu šparoga.  

- Prijatelj mi je poslao tu fotografiju. On je prije nekoliko dana išao brati šparoge i naletio je na ogromnog poskoka. Rekao mi je da je strašno izgledalo. I ja mislim da je to najveći poskok kojeg sam ikad vidio - rekao nam je čitatelj koji nije htio otkriti točnu lokaciju gdje je viđen jer ga je strah da ga netko ne bi pronašao i ubio. 

I biolog iz udruge Hyla Toni Koren, potvrdio nam je da se radi o poskoku. 

- Zaista se radi o poskoku, no, nije iznenađujuće što je fotografiran na grani jer to spada u njegov poznati 'areal', često se na grane penju radi sunčanja i hranjenja - rekao nam je Koren. 

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Katarina Bitići, Kristina Uremović/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.