BRAVO GIORGIA MELONI! To su vrijednosti za koje se i mi Hrvati moramo boriti!

28.07.2023. 19:15:00

Talijanska vlada naložila je milanskom gradskom vijeću da prestane registrirati djecu istospolnih parova. Naime, gradonačelnik Milana Giuseppe Sala 2018. omogućio je da se djeca istospolnih parova neovisno registriraju.

Italija je legalizirala istospolne građanske zajednice 2016. pod vladom lijevog centra. No, zakon nije dao pravo posvajanja istospolnim parovima. Protivnici zakona isticali su da bi to poticalo surogatstvo, koje je ilegalno u Italiji. Rasprava je ostavila regulatorni vakuum oko nekoliko aspekata LGBT obiteljskog života, uključujući posvajanje. Stoga su neki lokalni vođe, uključujući gradonačelnika Milana lijevog centra, odlučili da će se djeca istospolnih parova upisivati neovisno, prenosi BBC.

Gradonačelnik Sala sada je objavio da je morao prekinuti tu praksu nakon što mu je ministarstvo unutarnjih poslova poslalo pismo u kojem ističu da je potrebno odobrenje najvišeg talijanskog suda za pravno priznavanje roditeljskog statusa.

Giorgia Meloni zagovornica tradicionalne obitelji

Talijanska premijerka Giorgia Meloni, izabrana u rujnu prošle godine, zagovornica je tradicionalne obitelji i kršćanskih vrijednosti, a protivi se “rodnoj ideologiji” i sve jačem LGBT lobiju. Nedavno je u intervjuu za Graziu, komentirajući istospolne parove s djecom, koje talijanski zakon ne poznaje, kazala da svako dijete ima pravo na majku i oca. Surogatstvo  je usporedila s “ropstvom”, dodavši da se korištenje ženskog tijela na takav način nikada neće smatrati napretkom.

Prije nego što je došla na vlast, predložila je zakon kojim bi surogatstvo talijanskih državljanki postalo univerzalni zločin, a to je još uvijek na dnevnom redu njezine stranke.

U intervjuu Meloni je također rekla da ljudi koji se poistovjećuju sa spolom drugačijim od onog koji im je pripisan rođenjem postaju žrtve ideologije. ”Biti muškarac ili žena ukorijenjeno je u onome što jesmo i ne može se promijeniti”, rekla je.

Ovaj video pokazuje zašto mnogima Meloni smeta

I evo zašto raznim antifama, globalistima , multi-kultistima , neokomunistima i inima smeta Giorgia Meloni

OBITELJ, VJERA IDENTITET

Zato napadaju obiteljski, vjerski, rodni i nacionalni identitet!

Osoba bez identiteta postaje potrošački rob.

Mora biti građanin X, spol X, roditelj 1 i roditelj 2, mora postati broj X, bez identiteta

BRANITI ĆEMO BOGA, DRŽAVU I OBITELJ, BRANIMO SVOJU SLOBODU, jer ne želimo biti robovi i potrošači prepušteni na milost i nemilost financijskim špekulantima!

Izvor: crodex.net/Foto: Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.