Bruno Vukić - Hrvatski dragovoljac 1954. - 2020.

22.11.2020. 18:36:00

"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." ( Iv 11,25) Javljamo rodbini, prijateljima i suborcima da je dana 22.XI.2020. godine sklopio svoje umorne oči naš voljeni suprug, otac, dida, brat, stric, ujac, tetak, punac i zet

BRUNO VUKIĆ

1954. – 2020. pok. Stipe DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA Umirovljeni brigadir HV
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.XI.2020. godine u 15 sati na groblju Blato na Cetini. Ispraćaj iz Splita bit će na Lovrincu u 12.30 sati. Ožalošćeni: supruga Rosa, kćeri Žana, Tiana i Antonija, zetovi Damir, Filip i Luka, unučad Bruna, Josip, Dina, Ivan i Lovre, sestra Zdravka i brat Dujo s obiteljima, stric Dujo s obitelji, obitelj pok. strica Ljube, obitelj pok. tete Marice, obitelj Krezić, punica Pera, svastike Iva, Mirjana i Mladenka s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.

Kad čuješ crkvena zvona i pucnjavu tri plutona

Na trenutak stani ni korak taj ne zakorači

Ne srami se iskreno zaplači.

Na vječni počinak tad spuštaju se tijela.

I to je malo što dati za njihova djela

Za slobodu vašu.

Za Hrvatsku našu.

Ivica Telišman 

Uredništvo PDN-a izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima.

S nama je zauvijek!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.