Buknula kuća u Dubravi, na intervenciji je 20 vatrogasaca

26.05.2020. 15:05:00

Vatrogasci se već neko vrijeme bore s požarom u kući u Banatskoj ulici u Dubravi koji je počeo oko 13.30 sati u utorak. Na intervenciji je šest vozila s 20 vatrogasaca, informacija o ozlijeđenima zasad još nema

Buknuo je požar u kući u Banatskoj ulici 11 u Dubravi oko 13.30 sati u utorak, potvrdili su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. 

- Odjednom je počeo izlaziti crni gusti dim, tek tada sam izjurila iz kuće. Ta kuća je inače napuštena, ne znam što je bilo - ispričala nam je jedna čitateljica koja živi pored. 

- Na mjestu događanja je bila neka prolaznica koja je vidjela kako je neki muškarac razbilo prozor, iskočio sa dvije torbe i pobjegao. Dok je ona vikala za njim tko je on i što radi on bez okretaja otrčao sa te dvije torbe. Supruga je poslala policajce toj gospođi i ona im je ispričala isto - rekla je čitateljica

Vatrogasci su potvrdili da je na teren izašlo šest vatrogasnih vozila sa ukupno 20 vatrogasaca.  Nekoliko očevidaca sumnja na to da požar nije slučajan, već da ga je netko podmetnuo. 

Zasada i dalje nema informacija o ozlijeđenima, a intervencija je i dalje u tijeku. 

Izvor: 24sata/ Foto: Snimio čitatelj 24sata

Izvorni autor: Katarina Bitići

Autor: