Buktinja u Osijeku: U požaru kuće izgorio krov i 5 prostorija

07.01.2020. 13:42:00

Vlasnik je uspio izaći na vrijeme iz kuće i nazvati vatrogasce. Srećom, brzo su stigli na teren i ugasili požar, a ozlijeđenih nema. Izgorjelo je pet prostorija, drvarnica i krovište

U požaru kuće u Osijeku jutros je izgorjelo pet prostorija, drvarnica, a oštećeno je i krovište, objavili su osječki vatrogasci.

Kako su nam potvrdili, požar je krenuo s krova u 5.14 sati, a na teren su poslali dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca. Požar su u kratkom vremenu lokalizirali te su zatražili pomoć dodatnih snaga iz DVD-a osijek koji je radio na raščišćavanju i dogašivanju. 

Foto: Jpvp Grada Osijeka

Vatrogasci su izvan kuće u vrijeme požara pronašli i vlasnika kuće. 

- Počelo je gorjeti oko 5 ujutro, ja sam samo u prolazu vidio da je on izvan kuće i da vjerojatno zove vatrogasce - rekao nam je susjed ujutro te dodao da se i dalje dimilo oko kuće.

Foto: čitatelj 24sata

Vlasnika kuće zatekli smo izvan kuće i ozlijeđenih nije bilo, javljaju nam iz policijske postaje u Osijeku. Uzroci požara biti će utvrđeni očevidom naknadno.

Izvor: 24sata/ Foto:Jpvp Grada Osijeka

Izvorni autor: Katarina Bitići

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.