BULJ IMA RJEŠENJE: ‘Za pitanja ljudskih prava imenujte Stanimirovića. Dokazao kao dobar četnik i gradonačenlik okupiranog Vukovara’

19.07.2020. 09:55:00

Saborski zastupnik Mosta, Miro Bulj, na društvenim mrežama komentirao je izjavu budućeg vicepremijera i šefa Srpskog narodnog vijeća Borisa Miloševića koji je u intervjuu u Večernjem listu rekao kako je za ‘društvo važno da se Srbin brine o ljudskim pravima’.

Bulj je uz tu fotografiju tu izjave stavio i fotografiju Vojislava Stanimirovića te napisao kako bi zbog društva  trebalo imenovati SDSS-ovog ideologa Vojislava Stanimirovića koji se po pitanju ljudskih prava dokazao kao dobar četnik i gradonačenik okupiranog Vukovara.

“Zbog društva imenujte SDSS-ovog ideologa Vojislava Stanimirovića koji se po pitanju ljudskih prava dokazao kao dobar četnik i gradonačenik okupiranog Vukovara”, napisao je na Facebook-u Miro Bulj.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: Dražen Krajcar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.