Bulj o Plenkoviću: ‘Ja koji sam ratovao za BiH dok je on bio slabokrvan, nisam učinio ništa za Hrvate u BiH?’

05.10.2022. 18:00:00

Mostov Miro Bulj osvrnuo se na izjavu Andreja Plenkovića Plenkovića na temu Hrvata u BiH koji je ustvrdio da Mostovci nisu napravili ništa za Hrvate u BiH.

Nakon što je Most nezavisnih lista u ponedjeljak, 3. listopada, dan nakon izbora u BiH, službeno započeo proceduru da se Željka Komšića, koji je uz pomoć bošnjačkih glasova (zahvaljujući manjkavom izbornom zakonu), a mimo stvarne volje hrvatskih birača, izabran za hrvatskog člana predsjedništva BiH, proglasi “personom non grata” u Hrvatskoj, reakciju na tu Mostovu najavu dao je premijer Andrej Plenković.

On se, naime, s omalovažavanjem osvrnuo na Mostovu inicijativu, poručujući da oni “nisu učinili ništa” za Hrvate u BiH.

“Uvijek njihove incijative imaju PR za cilj. Jedino žele nekakvu vidljivost i kritiku Vlade, odnosno HDZ-a. Sada kad su teško poraženi, onda su se najendaput, gle čuda, sjetili ideje da Komšića proglase personom non grata. Sada se sjetili”.

“Mostove inicijative uvijek jedino za cilj imaju PR. One su kompletno bez veze, samo da malo budu u medijima”, rekao je Plenković.
Bulj: “Plenković nema hrabrosti kao što nije imao željeza u krvi kada sam ja ratovao za Hrvate u BiH i za BiH”

Nedugo nakon toga, Plenkoviću je odgovorio Mostov Miro Bulj.

“Plenković upravo javno postavlja pitanje što su to Mostovci napravili za Hrvate u BiH i odbija odgovoriti na pitanje hoće li podržati inicijativu Mosta da se Željka Komšić proglasi nepoželjnim/persona non grata na teritoriju Hrvatske!

Ponovo nema hrabrosti kao što nije imao željeza i krvi dok sam ja koji nisam ništa učinio za Hrvate u BiH godinu dana ratovao na teritoriju Bosne i Hercegovine, braneći Hrvate, BiH i Hrvatsku!

Gledao sam svoje suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan, a dok su Grlić Radmanovi privatizirali Agroproteinku kako bi sad on sad bio najbogatiji ministar!
Besramni su, baš besramni!” – poručio je Bulj na facebooku.

Izvor: Narod.hr /Foto: fah

Izvorni autor: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.