Buljev odgovor Plenkoviću: Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas ‘slabića’ i ‘parazita’

22.11.2021. 21:25:00

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao na raniji istup premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao “slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.
Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda.
A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmilo i trebalo braniti Domovinu.
Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!
Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.

Spremamo ti referenudm kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada. Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!, napisao je Miro Bulj na facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:ferata.hr

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.