BURA U SABORU! VIDOVIĆ-KRIŠTO: ‘Preko ove stravične korupcije vam nećemo prijeći’

11.11.2020. 09:20:00

Jučer je u Hrvatskom saboru na dnevnom redu bila rasprava o interpelaciji Domovinskog pokreta o radu Vlade, a vezano uz projekt vjetroelektrana Krš-Pađene. 

“Karcinom korupcije se toliko proširio da je nepodnošljiv. Projekt je ogledni primjer. Započet je 2013. godine, a nastavljen je s Plenkovićevom Vladom”, započela je sa svojim izlaganjem Karolina Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta.

“Stravična korupcija”

U nastavku je izjavila kako “hrvatski zakoni nisu loši, već je problem u time što se oni ne provode”, a zatim prozvala Vladu koja ne želi predati dokumentaciju nazivajući cijeli projekt “stravičnom korupcijom”.

“Razina vjerodostojnosti natječaja u Jugoslaviji je ravna vjerodostojnosti vašeg pozivanja na pravosudna tijela u slučaju Krš-Pađene. Pozivam vas da usvojite zahtjev iz interpelacije i dostavite svu dokumentaciju. Jedno morate znati: preko ove i ovakve korupcije više nećemo prijeći. Možete odbiti ovu interpelaciju, a onda vam već najavljujem: ne da nećemo stati, već ćemo internacionalizirati vašu korupciju, ako treba i organizirati građanski prosvjed i referendum. Obećavam vam da nećemo stati, ali da ćemo stati na kraju divljačkoj korupciji i osiromašenju Hrvata”, rekla je Karolina Vidović Krišto u završnoj riječi osmosatne rasprave o interpelaciji za vjetropark Krš-Pađene.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Screenahot

Izvorni autor: S.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.