Butković Milanoviću: 'Tebi je država k’o jukebox, služi samo za ispunjavanje tvojih želja'

26.06.2024. 17:30:00

Aktualni predsjednik Zoran Milanović konačno je objavio kandidaturu za novi petogodišnji mandat na čelu države. Na upit novinara kada će objaviti kandidaturu za drugi mandat, Milanović je odlučno odgovorio: “Evo sad. Imam najviše znanja i iskustva.”

Predsjednik Republike Hrvatske istaknuo je i kako očekuje podršku SDP-a: “Trebat će mi, iz niza razloga, da me ne pokradu. Pitali ste me pa vam kažem bez suvišnih zašto. Imam najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata, ali to naravno nikad nije presudno, ne mora biti ni sada, to su moji aduti i to je to. Ugodan dan,” zaključio je.

Naravno, nije trebalo dugo da se oglasi ministar Oleg Butković, koji se predsjedniku obratio putem Facebook profila. Inače, Butković i Milanović su se za vrijeme nedavnih izbora prepirali upravo preko društvenih mreža.

Dobar dan Zorane,

pa što ja to čujem? Više ne želiš biti premijer nego sad opet želiš biti predsjednik. Tebi je država k’o jukebox, služi samo za ispunjavanje tvojih želja. Kako te krenulo, mogao bi opet izvisiti.

P.S. I dalje bježiš od susreta sa mnom, da ne moraš odgovoriti na ona dva pitanja. Natjerat ćeš me da ti ih dođem na Pantovčak postaviti.

Srdačan pozdrav,

Oleg”, napisao je na svojem Facebook profilu.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Oleg Butković / Zoran Milanović / glasistre.hr (Pixsell)

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.