Čapljina: Obilježena obljetnica utemeljenja PPN Ludvig Pavlović

06.06.2020. 20:04:00

U Čapljini je danas obilježena 28. obljetnica utemeljenja PPN Ludvig Pavlović.

Na Trgu hrvatske slobode, gdje se polaganjem vijenaca odala počast poginulim i umrlim pripadnicima Postrojbe kao i svim hrvatskim braniteljima, okupili su se pripadnici postrojbe, članovi obitelji poginulih pripadnika, pripadnici postrojbi HVO, udruga proisteklih iz Domovinskog rata,izaslanici HNS, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti grada Čapljine predvođeni gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem.

Vijence i svijeće su položili predstavnici Postrojbe za posebne namjene „Ludvig Pavlović“ te izaslanstvo Hrvatskog narodnog sabora.

Ovogodišnje obilježavanje Obljetnice bilo je u nešto skromnijem izdanju nego li dosadašnjih godina zbog svima poznati nam razloga pandemije Korona virusa, te je na skupu poručeno kako se naredne godine ponovno vidimo ovdje u Čapljini u nešto svečanijem ozračju./HMS/

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto: Bljesak.info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.