CENZURA NA HRT-U!!Pogledajte kako HRT pokušava cenzuritati ono šta im ne odgovara ili nije po propisima koje je vrhovni vođa propisao.Gdje su kontejneri iz Gunje?

02.01.2021. 15:39:00

Pogledajte kako HRT pokušava cenzuritati ono šta im ne odgovara ili nije po propisima koje je vrhovni vođa propisao, navodi se u facerbook grupi, stop lopovi…

Kad je novinarka HRT počela razgovor s jednim od ljudi koji je voljan dati na raspolaganje svoj objekat ugroženima potresom , isti se prisjetio poplave u Gunji te upitao javno gdje je nestalo 200 kontejnera koje je Vlada tada kupila i dala na poplavljena područja, novinarka ga je doslovce ušutkala prebacivanjem priče na drugu temu i drugu stranu. No gospodin je u svakom slučaju dobacio sljedeće; Plenkoviću di su kontejneri?… što se jako dobro čuje u ovom videu…

Javna je tajna da se tad u migrantskoj krizi pisalo i javno govorilo o tom da je i Anka Mrak Taritaš profitirala od nekakvih sanitarnih predmeta, ali po svemu sudeći ovdje postoje i kapitalnije stvari, od zgrada, do kontejnera. Naravno, sve se to događalo u vrijeme poplava i migrantske krize, pa se možda mnogima učinilo zgodnim da kontejneri samo negdje “nestanu” , a netko je za to lako moguće stavio novac u džep…Evo dobrog razloga da se pokrenu istražne radnje o tim nestalim kontejnerima te da se ponovo preispitaju sve nezakonitosti koje su se događale u Gunji i ostalim poplavljenim mjestima. Idemo istražne institucije. Što se čeka?

Pogledajte video koji govori sve o tom kakvu mi to javnu ili tzv nacionalnu HRT plaćamo

Braniteljski portal

Izvor: Braniteljski portal - arhiva/Foto:Fah

Izvorni autor: Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.