Čestitka ministra Medveda Kunama

29.04.2022. 09:43:00

U Domovinskom ratu pokazali smo snagu zajedništva, koja nas je dovela do konačne pobjede. Budite ponosni na vaša djela koja zauvijek ostaju u temeljima naše državnosti, slobode i neovisnosti

Poštovani pripadnici 3. gardijske brigade Kune,

dragi prijatelji,

čestitam vam 31. obljetnicu ustrojavanja slavne 3. gardijske brigade!
 
Vaše domoljublje i odvažnost vodilo vas je u obrani i oslobađanju naše domovine. Od Vukovara i Posavine, preko zadarskog zaleđa pa sve do krajnjega juga dali ste svoj nemjerljiv doprinos i podnijeli golemu žrtvu.


Svim poginulim i umrlim Kunama odajemo dužnu počast, u nadi da ćemo pronaći i sve naše nestale jer to je naš prioritet, a obiteljima žrtava odajemo priznanje za svu patnju i bol koja nikada ne prestaje.

Uoči 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak, prisjećamo se kako su Kune među prvima ušle u oslobođene Okučane. Proslavili ste svoju brigadu na ponos svih vaših pripadnika i naše domovine.

U Domovinskom ratu pokazali smo snagu zajedništva, koja nas je dovela do konačne pobjede. Budite ponosni na vaša djela koja zauvijek ostaju u temeljima naše državnosti, slobode i neovisnosti.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja/Foto:MORH/J. Kopi

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.