Četiri mladića sletjela s autom u more u Zadru, dvoje poginulo

05.05.2020. 08:53:00

U teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica mladih Zadrana dok se još dvojica nalaze u teškom stanju. Vozač je navodno projurio velikom brzinom i sletio u more...

Prava drama odvijala se u noći s ponedjeljka na utorak kraj zadarskog Gradskog mosta. Četiri mladića sletjela su s autom u more.

- U 23.18 sati dobili smo dojavu o slijetanju automobila u more. Na teren smo odmah uputili policiju, hitnu i vatrogasce - rekao nam je sinoć dežurni u zadarskoj policiji i dodao da su žurne službe i dalje na terenu te da ne mogu otkrivati više informacija.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Kako nam javljaju čitatelji, u moru kod mosta bili su i ronioci i pomorska policija.

- Vidjeli smo curu koja plače, a hitna je dolazila čak dva puta - kaže nam čitateljica. Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin također nam je potvrdila slijetanje automobila u more, ali nije mogla potvrditi ima li poginulih dok ne završi očevid.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Kako neslužbeno doznajemo, u automobilu su se nalazile četiri osobe, a samo je jedna, prema informacijama do 1 sat ujutro, uspjela isplivati živa. Za preostala tri putnika se preko noći tragalo, a policija je u potragu uključila i ronioce.

Svi putnici su navodno mladići mlađi od 20 godina.

– Strka je. Bore se za život jednog, dok je drugi izgleda van životne opasnosti. U bolnicu su došli plavi, plavi. Sve su to mladi dečki, do 21. godine živote, javlja čitatelj Antene Zadar u 1.30.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica mladih Zadrana dok se još dvojica nalaze u teškom stanju, piše Zadarski.hr. Dodaju da je do nesreće došlo kada je vozač velikom brzinom izletio vozilom marke Audi A6 iz zavoja, prešao na parking, a potom projurio uz vez za brodove i umalo 'pomeo' i lokalne ribare.

Tu sam lovio ribu, gdje svaku večer lovimo, i samo su projurili pokraj mene, 300 na sat! Da se par sekundi prije nisam pomakao, pokupili bi i mene, rekao je za HRT jedan potreseni Zadranin koji je svjedočio čitavom događaju.

Više detalja znat će se nakon očevida.

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Rozeta Bogeljić, Pino Šale

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.