Četvero ozlijeđenih u sudaru dva automobila i autobusa

17.04.2024. 13:24:00

NEREĆA NA MAGISTRALI

Na magistrali u Mimicama nedaleko od Omiša promet je bio prekinut na sat vremena, ali sad se vozi jednim kolničkim trakom. Očevid je u tijeku

Na Jadranskoj magistrali, odnosno na D8 u mjestu Mimice nedaleko od Omiša, u 11.35 sati došlo je do teške prometne nesreće, odnosno sudara autobusa i dva osobna automobila. Prema poslijednjim informacijama iz PU splitsko-dalmatinske, četiri osobe prevezene su na pružanje liječničke pomoći, piše 24sata.

Prometnica je na sat vremena bila u potpunosti zatvorena za promet, a u ovim trenucima otvoren je jedan kolnički trak te se promet odvija naizmjenično. Iz policije mole vozače na dodatan oprez. U tijeku je oobavljanje očevida nakon kojeg će se znati više o okolnostima nesreće.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Tina Jokić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.