Cijena koalicije HDZ-SDSS: saborska zastupnica SDSS-a poslala Ani Mandac popis 30 tvrtki kojima je trebalo pomoći na natječaju

07.02.2023. 18:05:00

NOVA SKANDALOZNA PREPISKA u kojoj saborska zastupnica SDSS-a komunicira s optuženom Anom Mandac, budi sumnju da se u aferi zbog koje je uhićen i bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević radilo o uhodanom sustavu političke trgovine ogromnih razmjera

Nacional je u posjedu transkripata poruka koje su razmjenjivale saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov Vidaković i tadašnja pomoćnica ministra gospodarstva Ana Mandac, a koje otkrivaju ozbiljnu kontroverzu, tragove sistemske korupcije i po svemu sudeći nedopuštenu političku trgovinu koja čini ozbiljnu okosnicu političke suradnje HDZ-a i SDSS-a, čiji glasovi osiguravaju saborsku većinu aktualnoj vladi premijera Andreja Plenkovića.

Više o navedenoj prepisci pročitajte na Portalu Dnevnih Novosti narednih dana.

Izvor: nacionalno.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Nacional

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.