Conor McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Brutalan povratak i završetak Notoriousa!

19.01.2020. 13:08:00

Conor McGregor nokautirao je Donalda Cerronea u glavnoj borbi UFC 246 eventa u Las Vegasu. Irac je nakon samo 40 sekundi nokautirao Kauboja.

Spektakularan povratak Conora McGregora nakon 15 mjeseci izbivanja iz oktogona! Samo 40 sekundi trajao je Cerrone, UFC-ov rekorder po broju pobjeda i po broju završenih borbi u organizaciji.

Irac iznenadio novim repertoarom udarcima

Tek što su izašli McGregor je ispalio ljevicu koju je Kauboj izbjegao, ali nije koljeno pri saginjanju, a potom iznenađujuće udarce ramenom.

Nedugo nakon toga McGregor je ponovno iznenadio Cerronea lijevim high-kickom kojim ga je poslao u nokdaun i to je bio kraj. Kauboj je nakon toga trpio kišu udaraca na tlu, sudac mu je dosta dugo dopuštao da se borba nastavi, a potom ipak prekinuo meč kada se Cerrone prestao braniti.

Bila je to 22. pobjeda Conora McGregora u profesionalnoj karijeri, te druga najbrža koju je završio. Rekord je i dalje onih 13 sekundi protiv Josea Alda prije četiri godine, kada je osvojio naslov UFC prvaka u perolakoj kategoriji.

S druge strane Cerrone je upisao 14. poraz u karijeri, ali prvi unutar samo jedne minute borbe. Kauboju je ovo bio treći uzastopni poraz, a prethodna dva upisao je protiv Tonyja Fergusona i Justina Gaetheja.

Notorious ispisao UFC-ovu povijest

McGregor je u pobjedničkom govoru bio jako ponosan na sebe i način na koji je pobijedio u ovom meču.

“Vježbali smo te udarce ramenom. Irskaaaaaaaa. Gdje ste?”, započeo je McGregor.

“Večeras sam ispisao povijest. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je slavio nokautom u tri različite kategorije (perolaka, laka i velter). Jedan od rekorda koje Donald drži su nokauti high-kickom, tako da mi je jako drago i jako sam ponosan jer sam ga uspio srušiti tim udarcem”, kazao je zloglasni Irac.

McGregor obećao batine “prljavim miševima” u velteru

Joea Rogana je nakon toga zanimalo ostaje li u ovoj diviziji i s kime se želi dalje boriti.

“Sviđa mi se ova divizija. Nisam još tamo gdje želim biti, ali bilo koji od ovih prljavih miševa može dobiti batina ako želi. Vratio sam se i spreman sam”, rekao je McGregor.

Kamera je nakon toga pokazala reakcije Jorgea Masvidala i prvaka u velteru Kamaru Usmana. Masvidal je s malim smješkom slušao govor Irca, dok je Nigerijac zijevanjem gestikulirao da je dosadan i da mu se spava od njegovih riječi.

Cerrone priznao da tako nešto nikada nije vidio

Kauboj je nakon poraza priznao da ga je Irac iznenadio.

“U potpunosti me iznenadio. Nikada nisam vidio nešto takvo. Razbio mi je nos, počeo sam krvariti, a onda me još pogodio high-kickom. Pomislio sam “ovo se jako brzo događa, rano me prebio”. Volim ovaj sport i dalje ću se boriti. Obitelj mi je ovdje, dobro sam i hvala svima koji su me podržavali.”, piše Gol.hr.

Izvor: 7dnevno/Foto:Instagram

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.