Cure detalji strave u Petrinji: Došao je u obiteljsku kuću i ubio 45-godišnju ženu

18.05.2023. 18:40:00

CRNA KRONIKA DOVRŠENA KRIM ISTRAGA

Policija je dovršila krim istragu zbog teškog ubojstva 45-godišnje žene čije je tijelo pronađeno u srijedu u Petrinji, prenosi Dnevnik.hr.

U srijedu je u Petrinji pronađeno tijelo žene, policija je posumnjala na ubojstvo. Dovršena je krim istraga.

Osumnjičeni 52-godišnji muškarac je u srijedu oko podneva došao u obiteljsku kuću u ulicu Stjepana Radića u Petrinji, te iz niskih pobuda ubio 45-godišnju ženu.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Državno odvjetništvo je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Sisku prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo.

Sudac istrage prihvatio je njihov prijedlog i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Kazneni zakon za kazneno djelo teškog ubojstva predviđa kaznu zatvora u trajanju od najmanje deset godina ili kaznu dugotrajnog zatvora.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr/M.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.